Spacemaker the tool” – satsing som sparer tid og penger

Tenk deg å kunne tegne og designe din neste barnehage, skole eller ditt nye kontor med bare noen få klikk. Nå er det virkelighet. Med det digitale modulverktøyet ”Spacemaker the tool” tar Algeco et ytterligere skritt mot fremtiden.

– Det forenkler byggeprosessen for alle parter, sier Espen Horpestad, Head of Sales Modules, Algeco Norway.

Etter lang tid med utvikling er ”Spacemaker the tool” endelig her. Verktøyet som tilbyr muligheten til å lage fullstendige tegninger på en veldig smidig måte. Gjennom et enkelt dra-og-slipp-system kan brukeren sitte hjemme og skape sin modulbygning – helt uten innblanding fra noen ekstern part.

– Det er så enkelt at alle kan dra nytte av det, uavhengig av tidligere erfaring og kunnskap. Tanken er at det skal være så selvforklarende som mulig. Det er rett og slett et perfekt verktøy for både interne og eksterne presentasjoner, sier Espen Horpestad.

I tillegg til å designe og justere sin bygning, kan brukeren også visualisere sitt prosjekt i sanntid og umiddelbart se resultatet. Noe som vil spare både tid og ressurser.

– Planlegger du riktig fra starten blir det mer produktivt og fremfor alt mer kostnadseffektivt – for alle parter. Kunden sparer penger og får akkurat den bygningen de ønsker seg. Samtidig er våre dyktige selgere bare et klikk eller en samtale unna for å sammen sørge for at alle detaljer er på plass.

Modulverktøyet kan brukes  på flere forskjellige måter. Enten starte fra et blankt ark helt fra grunnen av. Alternativt utgangspunkt i Algecos husmodeller som er lagt inn – noe som gjør det smidigere og enda mer kostnadseffektivt.

Fremfor alt ser Algeco fordeler for offentlige tjenestemenn, investorer og kommuner i å bruke ”Spacemaker the tool”. 

– De kan nå på en enkel og rask måte lage planløsninger for for eksempel nye skoler, barnehager eller kontorbygninger. Samtidig øker kontrollen over hele prosessen. Siden lanseringen har vi sett verktøyets tydelige effekt og store potensial, sier Espen Horpestad.

– Det vil også være til stor nytte for arkitekter og byggkonsulenter, som raskere kan komme frem til optimale løsninger.

– Det gir sannsynligvis dypere innsikt i kundenes behov og ønsker, noe som vil gjøre det mulig for oss å tilby enda mer skreddersydde løsninger fremover.


Dette er “Spacemaker the tool”

algecospacemaker.visumedia.se kan du på en enkel måte tegne og designe din nye bygning helt ut fra dine forutsetninger – uten innblanding fra noen ekstern part.

Det gjøres gjennom et enkelt ­dra-og-slipp-system, og det finnes ferdige planløsninger allerede lagt inn på siden.

I verktøyet kan man også legge til møbler og tekst, samt se bygningen i 3D-visning. I tillegg er det mulig å skrive ut tegningene med all nødvendig informasjon.