Modulaire Groups nye administrerende direktør om det nordiske markedet: "Det finnes muligheter overalt!"

Algeco er stolte over å være en del av Modulaire Group, hvor Pavan Pattada nylig ble utnevnt til ny administrerende direktør. Han ser en lys fremtid for det nordiske markedet.
Modulaire Group og Algeco har hatt stor suksess i Norden, konstaterer Pavan Pattada når vi nådde ham under et besøk i Oslo.

Pavan etterfulgte i august 2024 Mark Higson, som pensjonerte seg etter en givende tid ved roret. Under Marks ledelse har Modulaire Group gjennomgått en vellykket transformasjon under Brookfields eierskap, sammen med jevn vekst og økt fokus på sikkerhet og ESG-prestasjoner.

– Det finnes muligheter overalt, vi ønsker å overføre suksessene vi har oppnådd i enkelte markeder til alle. Algeco er Modulaire Groups største merkevare, sier Pavan Pattada.

Pavan har tidligere vært aktiv innen Westinghouse Electric Company. I fem år som Executive Vice President, innen Global Operations Services. Pavan stod der bak en restrukturering av hele virksomheten, hvor han ledet selskapet tilbake til lønnsomhet.

I tillegg kommer Pavan til Algeco med over 16 års erfaring fra ulike lederroller innen Eaton Corporation. Dessuten har han vært aktiv innen Deloitte, samt hatt lederroller i marinen.

Kan du nevne en viktig lærdom du har fått i karrieren?

– Jeg har lært så mye gjennom alle år, fra forskjellige steder. En ting jeg alltid bærer med meg, er viktigheten av å gå inn i prosjekter uten forutinntatte meninger. Det er en grunn til at vi har to ører og én munn. Vi trenger å lytte, observere og se hva som fungerer og ikke før vi handler. Det er viktig for å forstå hva som fungerer og ikke i en virksomhet. Ellers er det lett å komme inn med fordommer, og det er feil vei å gå når du skal transformere en organisasjon, sier Pavan Pattada.

Algeco – en stolt del av Modulaire Group

Modulaire Group er ledende i Europa innen modulære tjenester og infrastruktur. Virksomheten ekspanderer stadig og finnes i dag i 23 land. Modulaire Group opererer under flere merker, inkludert Algeco, Advanté i Storbritannia, Altempo i Frankrike, Ausco og NET Modular i Australia og Portacom i New Zealand. Modulaire Group forvalter over 335 000 modulære enheter og portable lagringsenheter, sammen med 5 000 fjernboenheter.