Bli kjent med vår nye Key Account Manager!

Med lang erfaring innen salg og utallige timer på sjøen er Yngve Samuelsen klar til å navigere Algeco til nye forretninger og gode leveranser.

Når vi når Yngve, har det gått akkurat to uker siden han startet i sin nye stilling. Mye er nytt, men det har vært en herlig start for ham.
– Det er topp. Jeg har fått en veldig god velkomst. Det er mye å sette seg inn i og mye å lære, men jeg får god støtte og mye hjelp, sier Yngve.

Det er med mange års salgserfaring og med stor interesse for mennesker Yngve starter i sin nye rolle. Det tror han er en nøkkel.
 – Jeg begynte innen salg for mange år siden og har vært i mange sammenhenger. Alt fra å starte eget til å være salgssjef i et større firma. Erfaring og en stor interesse for å møte mennesker er noe jeg kan bidra med, mener Yngve.

I sin rolle som Key Account Manager skal Yngve Samuelsen skape nye forretninger og være bindeleddet mellom eksisterende kunder og virksomheten. For Yngve er det klart hva som er viktigst i rollen.
– Å skape tillit mellom selger, firma og kunde. Det er det mest sentrale. For å komme dit er god service et must, det er grunnlaget. Tillit fortjener man over tid ved å gjøre en god jobb.

Yngve skal jobbe på container-siden og tar med seg mye bransjekunnskap inn i rollen, selv om akkurat containere er noe nytt.
– Jeg har stor erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, da jeg tidligere har jobbet med salg og markedsføring av gravemaskiner og hjullastere til nettopp dette kundesegmentet. Derfra har jeg med meg mye kunnskap og kontakter. Selv om containere er et nytt produktområde, forklarer Yngve.

At bransjen har hatt sine utfordringer de siste årene er ikke noe nytt. Oppskriften på suksess i et presset marked er likevel tydelig for Yngve.
– Det beste vi kan gjøre er å hjelpe kundene med deres utfordringer, på den måten hjelper vi også hverandre. Som leverandør må vi være kreative og fleksible for å kunne møte nye behov hos kundene. Gode samarbeid er nøkkelen for begge parter, sier han.

Når Yngve ikke selger og snakker med kunder, trives han aller best ute på sjøen. Der tilbringes mange helger og kvelder.
– Jeg har en motorbåt som jeg drar ut med så ofte jeg kan, sammen med min kone.  Vi er en båtgjeng som drar rundt sammen, det blir en god del tid på vannet. Det trives jeg veldig godt med!

Hva ser du mest fram til å selge?
 – Spesialtilpassede containere, de er veldig kule. Å kunne tilpasse produktene helt etter kundenes behov og skape spesielle containere etter deres virkelighet. Det er spennende!